Over Artipaint

Kalei- & schilderwerken

Artipaint, gevestigd in Knokke-Heist, heeft meer dan 35 jaar ervaring in schilderwerken. We specialiseren ons in alle kalei- en schilderwerken (binnen- en buitenschilderwerken). Als professioneel schildersbedrijf werken we voor zowel professionelen (promotoren, architecten, syndici, bedrijven) als particulieren. De meeste van onze projecten zijn gesitueerd in West-Vlaanderen (vnl. regio Knokke-Heist en Brugge).

We zijn uw toegewijde partner voor volgende werken:

  • Binnenschilderwerken: Schilderen van muren, plafonds en schrijnwerk (ramen, deuren, plinten, ingebouwde kasten)
  • Buitenschilderwerken: Schilderen van gevels, tuinmuren, schoorstenen en schrijnwerk (ramen, deuren, luiken)
  • Kaleien: Kaleien en schilderen van gevels, tuinmuren en schoorstenen
  • Raamdecoratie: Levering en plaatsing van kwalitatieve raamdecoratie (horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, houten jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen en plisségordijnen)

“Ons team van ervaren schilders heeft een jarenlange ervaring in kalei- en schilderwerken. Onze gestructureerde werkwijze, gecombineerd met ons kwalitatief werk, zorgt ervoor dat we op het einde van de rit met een tevreden blik ons werk kunnen aanschouwen. Artipaint is uw vaste partner in schilderwerken, van klein tot groot project, van renovatie tot nieuwbouw. We werken klantgericht, efficiënt en streven naar de perfecte afwerking.”

Louis, zaakvoerder Artipaint

Icoon verfroller - Artipaint Schilderwerken en Interieur

Op zoek naar een professioneel schildersbedrijf?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte