Over Artipaint

Passie voor decoratie & interieur

Waar met veel oog voor detail gewerkt wordt, ontstaan lifestyle pareltjes. Zoals droominterieurs en woningen in een hedendaags verfjasje, goed voor instant happiness en pure levenskwaliteit. Deze art de vivre herken je in elk project van Artipaint, jouw schilders- en decoratiebedrijf uit Knokke. Onder de vleugels van Nathalie en Jens zijn wij je toegewijde partner voor binnen- en buitenschilderwerken, behang, gordijnen en decoratieve technieken met bijhorend advies.

“Al meer dan 20 jaar zijn wij gefascineerd door interieur en decoratie. We waren dan ook verheugd toen we Artipaint in maart 2019 konden overnemen. We zetten de stevige reputatie graag verder en staan met schilder-, behang- en decoratiewerken ten dienste van particulieren, bouwpromotoren en binnenhuisarchitecten voor authentieke en hedendaagse woonprojecten aan de kust.”Nathalie & Jens

Sfeerbeeld Artipaint Schilderwerken en Interieur

Jouw smaak, jouw budget

Artipaint geeft je (ver)bouwproject een persoonlijke touch, volgens jouw smaak en budget. We willen bovenal dat je op het einde van de rit met een tevreden blik de geleverde werken kan aanschouwen. Dat drijft ons, daarvoor doen we het. En dat begint met duidelijke afspraken. We nemen onze tijd om te luisteren. Elk project is maatwerk en we zoeken voor jou de ideale oplossing.

Moet er enkel geschilderd worden of mixen we met een opvallend behang? Gaan we voor eigenwijs of liever subtiel? Zijn er kinderen in huis? Het is de bedoeling dat er in het interieur geleefd wordt. Jij vertelt ons je wensen, en wij staan voor je klaar. Klantgericht, efficiënt en steeds snel bereikbaar.

Sfeerbeeld Artipaint Schilderwerken en Interieur

Mee met de tendensen

Het Artipaint team is jong en dynamisch. Schilderen is onze passie. We staan open voor nieuwe tendensen en zijn leergierig. Samen zetten we in op kwaliteit aan een scherpe prijs. Een stipte uitvoering van de werken, steeds binnen budget: zo kennen klanten ons.

Icoon verfroller - Artipaint Schilderwerken en Interieur

Op zoek naar een professioneel schildersbedrijf?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte