Diensten

Kalei- en schilderwerken

Artipaint specialiseert zich in kalei- en schilderwerken. Als professioneel schildersbedrijf werken we samen met zowel professionelen (promotoren, architecten, syndici, bedrijven) als particulieren. De meeste van onze projecten zijn gesitueerd in West-Vlaanderen (vnl. regio Knokke-Heist en Brugge).

Diensten

We zijn uw toegewijde partner voor volgende werken:

  • Binnenschilderwerken: Schilderen van muren, plafonds en schrijnwerk (ramen, deuren, plinten, ingebouwde kasten)
  • Buitenschilderwerken: Schilderen van gevels, tuinmuren, schoorstenen en schrijnwerk (ramen, deuren, luiken)
  • Kaleien: Kaleien en schilderen van gevels, tuinmuren en schoorstenen
  • Parketwerken: Onderhoud en plaatsing van parketvloeren
  • Raamdecoratie: Levering en plaatsing van kwalitatieve raamdecoratie (horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, houten jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen en plisségordijnen)

Totaalprojecten nieuwbouw & renovatie

Artipaint werkt voor zowel professionelen (promotoren, architecten, syndici, bedrijven) als particulieren. Van klein tot groot project, van renovatie tot nieuwbouw. De meeste van onze projecten zijn gesitueerd in West-Vlaanderen (vnl. regio Knokke-Heist en Brugge).

Artipaint is een dochterbedrijf van De Backer, gespecialiseerd in algemene dakwerken. In samenwerking met De Backer kunnen uw kalei- en/of schilderwerken ook gecombineerd worden met het plaatsen, isoleren of renoveren van uw dak. Eén aanspreekpunt voor alle schilder- en dakwerken voor uw project.

Contacteer ons voor meer informatie.

Icoon verfroller - Artipaint Schilderwerken en Interieur

Op zoek naar een professioneel schildersbedrijf?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte