Diensten

Schilder- & interieurwerken door Artipaint

Je woning, tweede verblijf of woonproject naar een hoger niveau tillen? Bij Artipaint weten we hoe dat moet. Al decennialang kleuren onze schilders de regio West-Vlaanderen en omgeving Oostkust, letterlijk en figuurlijk. Zowel binnen als buiten geven wij jouw woon- of interieurproject een extra cachet.

Kwaliteitsvolle aanpak & uitvoering

Artipaint ademt kwaliteit. Dat voel je aan onze aanpak en dat zie je aan het resultaat. Het verschil maken voor je woning of project doen we niet enkel met duurzame verf, creatief behang en stijlvolle gordijnen… ook ons advies is goud waard, zowel qua kleurenpallet als op technisch vlak.

“We komen graag bij je thuis voor een offerte. We luisteren naar je wensen, stellen vragen en bekijken je interieur met andere ogen. Alle factoren worden afgewogen om samen tot het beoogde resultaat te komen. Stipt en binnen het afgesproken budget. Super chique, hyper functioneel, alles kan. Panden die moeten geschilderd worden voor verhuur vragen om andere verf. Wij maken dat bespreekbaar, zodat onze verven en materialen perfect zijn afgestemd op je noden.” Nathalie

Totaalprojecten nieuwbouw & renovatie

Nieuwbouw of renovatie, altijd welkom voor schilder- en interieurwerken bij Artipaint. Meer goed nieuws: in samenwerking met dak- en gevelspecialist De Backer en BIK Knokke Kraanverhuur kunnen wij totaalprojecten aan. Samen fungeren wij als een dynamisch familiebedrijf. Dat betekent: 1 aanspreekpunt en totale ontzorging voor je gevel, dak en binnenschilderwerken!

Icoon verfroller - Artipaint Schilderwerken en Interieur

Op zoek naar een professioneel schildersbedrijf?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte