Vloerbekleding

Artipaint heeft een jarenlange ervaring in het plaatsen van parketvloeren (massief en samengesteld parket) en vinylvloeren (merk Moduleo), het bekleden van trappen en het plaatsen van houten terrassen (in alle houtsoorten).

Massief parket

Massief parket (traditioneel parket) bestaat 100% uit massief hout en wordt bovenop een ondervloer (zoals multiplex) geplaatst. In België is massief parket voor het grootste deel gemaakt uit eikenhout maar is verkrijgbaar in tal van houtsoorten, waaronder kastanje, notelaar, teak, ipé, etc. Het voordeel van massief parket is dat het een zeer natuurlijk product is (met een karakteristiek uitzicht) en meermaals herschuurd kan worden.

Samengesteld parket

Samengesteld of meerlaags parket is een parket opgebouwd uit meerdere lagen. De bovenste laag bestaat uit een houtsoort zoals eik, beuk of een ander massief hardhout. Deze laag zorgt voor het uitzicht en is beschikbaar in meerdere diktes. De onderste laag bestaat uit een goedkopere variant. Samengesteld parket heeft hetzelfde uitzicht als massief parket maar is goedkoper. Het tand- en groefsysteem vergemakkelijkt ook de plaatsing ten opzichte van massief parket.

Vinylvloeren

Artipaint werkt uitsluitend met luxe vinylvloeren van Moduleo, collectie LayRed. Deze vloer van amper 6 mm dikte is gemakkelijk te plaatsen over een bestaande, vaak oneffen vloer, zonder deze te moeten uitbreken of egaliseren. De onderhoudsvriendelijke toplaag is waterafstotend en is bijgevolg de ideale vloeroplossing voor een keuken- of badkamerruimte, maar evengoed voor elke andere ruimte in huis.

Houten terrassen

Artipaint heeft een jarenlange ervaring in het leveren en plaatsen van houten terrasvloeren. We zorgen voor een vakkundige plaatsing van uw houtsoort naar keuze.

Icoon verfroller - Artipaint Schilderwerken en Interieur

Op zoek naar een professioneel schildersbedrijf?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte